Redenen waarom je een verhuiswagen kunt huren

Een verhuiswagen huren?

Ga je binnenkort verhuizen? Dan ga je een spannende en drukke tijd tegemoet! Na de nodige voorbereidingen en klussen wil je natuurlijk zo snel mogelijk je nieuwe optrekje in, maar hoe zit het met de spullen! Misschien heb je helemaal geen rijbewijs, of ga je aan de andere kant van het land wonen. Dan is het verstandig om een verhuiswagen te huren. In dit artikel kom je erachter welke voor en nadelen dat heeft.

Bij verhuizen krijg je met zowel een heleboel leuke zaken als een aantal minder leuke zaken te maken. Een van die minder leuke zaken is het vervoeren van je spullen. Als je in het bezit bent van een grote auto, in de buurt gaat wonen, veel vrijwilligers met auto's of heel weinig spullen hebt dan heb je 'mazzel'. Helaas gaat dit meestal niet voor iedereen op. Speciaal daarom laat ik je kennismaken met het huren van een verhuiswagen.


Tijd is geld

Zoals het gezegde hierboven al luid; tijd is geld, en daar is in dit geval niets mee gelogen. Als je wilt verhuizen heb je vervoer voor je spullen nodig, en al heb je je beste vriendin of de geliefde van je zus over weten te halen, zal je toch rekening moeten houden met de tijdstippen waarop zij je kunnen helpen. Het zou dan kunnen gebeuren dat je vrij moet vragen, of zelfs meerdere dagen vrij moet vragen. Omdat je bank en je koelkast niet met zijn tweeën achterin de auto passen zal je een aantal keer moeten rijden. Zeker wanneer je een heel stuk verderop gaat wonen, gaat je dit ook meer benzine kosten. Het huren van een verhuiswagen kan je onnodige op-en-neer ritjes besparen omdat al je spullen erin passen. Bovendien kun je zo'n dienst vaak inplannen wanneer je zelf tijd hebt.


Bij andere diensten komen weer andere kosten

Ondanks de heen en weer ritjes en de benzine die je daarmee bespaard, moet je er uiteraard rekening mee houden dat je de benzinekosten voor een verhuiswagen zelf moet betalen. Vaak is dit van tevoren berekend, zodat je weet waar je aan toe bent. De prijs hiervan kan enorm verschillen, gezien je te maken hebt met verschillende maten wagens, de afstand en de kosten die het bedrijf van zichzelf hanteert. Dit heb je natuurlijk niet wanneer je vrienden of familieleden zich gratis of voor een vriendenprijs aanbieden. Overweeg dus goed voor jezelf wat de tijd en moeite besparing in euro's waard is voor jou.  Het is dus de vraag of je tijd of geld wilt besparen bij het overwegen of je een verhuiswagen gaat huren. Bedenk dus goed wat voor jezelf belangrijk is, maar het belangrijkste is; geniet van je nieuwe woning!

Over ons

Blog over auto service

Hoi, mijn naam is Indra. Ik kan me nog heel goed herinneren toen ik mijn eerste auto kocht: een Peugeot 205. Hoewel ik er bijzonder trots op was, kwam ik er ook achter dat ik helemaal geen verstand had van het onderhoud van een auto. Bij een auto service moest ik altijd afgaan op hun aanbevelingen. Ik kreeg dikwijls het gevoel kreeg dat ze me een oor probeerde aan te naaien. Op een gegeven moment ben ik me gaan voorbereiden. Ik deed onderzoek naar prijzen, kwaliteit en ervaringen. Deze blog is het resultaat ervan. Ik hoop dat je er wat aan hebt en wens je veel leesplezier!

Zoeken

Categorieën

Archief

Recente artikelen

14 augustus 2018
Er zijn vele gelegenheden waarbij grote groepen personen tegelijk op één plek moeten zijn. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer er een bedrijfsuitje

15 februari 2018
Een ongelukje is zo gemaakt. Helemaal in het huidige drukke verkeer, hoef je maar een klein foutje te maken en je hebt al autoschade. Soms hoeft het o

25 januari 2018
Een verhuiswagen huren? Ga je binnenkort verhuizen? Dan ga je een spannende en drukke tijd tegemoet! Na de nodige voorbereidingen en klussen wil je na