Touringcar

Er zijn vele gelegenheden waarbij grote groepen personen tegelijk op één plek moeten zijn. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer er een bedrijfsuitje plaatsvind. Vaak worden dan alle medewerkers uitgenodigd om op een bepaald tijdstip op de zaak aanwezig te zijn. Aldaar zal men gezamenlijk vertrekken naar de plaats van bestemming, zoals bijvoorbeeld een restaurant of een pretpark. Er zijn verschillende manieren om gezamenlijk de bestemming te bereiken. Een optie is bijvoorbeeld om allemaal in de trein te stappen. Of er kan worden gecarpoold. Maar de meest voor se hand liggende optie is toch wel de touringcar. 

Voordelen van de touringcar

Wanneer je veel mensen tegelijk wilt vervoeren, is een touringbus van De Roo taxi en autoverhuur een goede optie. Een aantal voordelen zijn dan ook zeker te benomen. Ten eerste hou je de groep bij elkaar. Wanneer je er bijvoorbeeld voot kiest om met een trein te gaan, zullen er altijd andere mensen willekeurig verspreid over de wagons zitten die niet bij je gezelschap horen. In een touringcar heb je privacy. Een andere voordeel is dat het bijzonder comfortabel reist. Deze touringcars zijn uitgerust met de meest handige opties. Is het warm weer? Geen probleem, er is airco aanwezig. Is er een internetverbinding nodig? Geen punt, ook die kan optioneel worden aangevraagd. Daarnaast kunnen ook praktische zaken zoals hapjes en drankjes aan boord worden geleverd. Daarnaast kunnen er zaken zoals een microfoon voor presentaties tot de opties behoren. Ook de inzet van tv's is geen enkel punt. Een touringcar kan over meerdere flatscreens beschikken. Het geluid loopt via het interne speakersysteem zodat iedereen alles luid en duidelijk meekrijgt.   

Vrijheid

Ten opzichte van bijvoorbeeld de trein heeft de touringcar veel meer vrijheid. Zo kan er zelf bepaald worden waar de reis heen gaat, zelfs op het laatste moment kan er van koers worden gewijzigd. Daarnaast kan de bus het gezelschap recht voor de deur van de bestemming afzetten, probeer dat maar eens met de trein. Doordat de bus niet afhankelijk is van dienstroosters zoals dat wel het geval is bij bijvoorbeeld de trein, kan je altijd zelf bepalen hoe laat je gezelschap vertrekt en vanaf welk startpunt. Ook als er onverhoopt een kink in de kabel is waardoor een gedeelte van het gezelschap wat later arriveert is dit geen probleem.   

Inclusief chauffeur

Deze bussen worden altijd inclusief chauffeur ingehuurd. Dat is in Nederland een verplichting. Deze chauffeurs hebben uitgebreide ervaring, weten de weg, vaak zelfs door heel Europa. Uiteraard is de bus daarnaast voorzien van een navigatiesysteem zodat er bij eventuele files kan worden omgereden via buitenwegen. Dit soort bussen kan vaak makkelijk tot wel 92 personen vervoeren.

Over ons

Blog over auto service

Hoi, mijn naam is Indra. Ik kan me nog heel goed herinneren toen ik mijn eerste auto kocht: een Peugeot 205. Hoewel ik er bijzonder trots op was, kwam ik er ook achter dat ik helemaal geen verstand had van het onderhoud van een auto. Bij een auto service moest ik altijd afgaan op hun aanbevelingen. Ik kreeg dikwijls het gevoel kreeg dat ze me een oor probeerde aan te naaien. Op een gegeven moment ben ik me gaan voorbereiden. Ik deed onderzoek naar prijzen, kwaliteit en ervaringen. Deze blog is het resultaat ervan. Ik hoop dat je er wat aan hebt en wens je veel leesplezier!

Zoeken

Categorieën

Archief

Recente artikelen

14 augustus 2018
Er zijn vele gelegenheden waarbij grote groepen personen tegelijk op één plek moeten zijn. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen wanneer er een bedrijfsuitje

15 februari 2018
Een ongelukje is zo gemaakt. Helemaal in het huidige drukke verkeer, hoef je maar een klein foutje te maken en je hebt al autoschade. Soms hoeft het o

25 januari 2018
Een verhuiswagen huren? Ga je binnenkort verhuizen? Dan ga je een spannende en drukke tijd tegemoet! Na de nodige voorbereidingen en klussen wil je na